lørdag 17. januar 2009

Krise i heimen....

Tirsdagskvelden fann eg dagens klesvask søkk blaut i maskina... -Noko muffens, her ja, tenkte eg og tok til å trykke på knappane. Utan resultat.. Det verka som om maskina meir enn gjerne ville vaske, men ikkje skylle og sentrifugere :-( Skulle ein forvente det av ei maskine som akkurat har bikka 2 år? Ein litt spak og tafatt Bent måtte også til pers og trykke på knappane, han var like vis.. Onsdagen måtte Bent melde pass og ta seg ein heime-dag, stakkaren var sjuk! Etter tre timar i senga måtte han opp og starte tlf. runda. Med dagens teknologi og alle duppedittar var det greiast at ein kyndig reperatør fekk ta over saka.

Frustrasjonen var stor då det viste seg at vi tidlegast kunne få reperatør ut hit på onsdagen, altså neste onsdag!!! Så idag reiste Bent innover til fastlandet med maskina, slik at den skal stå klar til at nokon skal kunne sjå på den tidlegast mogleg mandag.. Stor krise..? Ja, når ein tenkjer på at det minimum blir vaska ei maskin med kle for dag hos fam Otterlei Austnes!! I tillegg har Lone no blitt sjuk og har kasta opp både over seg sjølv og foreldra...

Så her i huset er vi forberedt på det verste: Vi er fortsatt 3 igjen som kan bli sjuke, og vaskemaskina kan vi ikkje rekne med å få i hus att dei næraste dagane :-(

7 kommentarer:

Anonym sa...

Æsj, vaskemaskina klare en seg ikkje uten, d e heilt klart.
Håpe ikkje resten av dokke andre fær spy sjuka:-)

Siv sa...

Hjelp!! Ditta e virkelig krise, ja!!

Anonym sa...

Heia tante T....m/fam!


Men i alle dager da....maskinhavari me dokke,Å SPYSJUKÅ !!! Nei Nei....ÆSJA DA!Stakkars Lone da..
Ja ej ha tenkt å tilby mej å hjelpe dokke no,MEN IKKJE SO LENGE DOKKE HE DEN SJUKÅ I HUS,ej e for trang i halsen te å spy ( hahaha)hata å spy ja !!Ja men då håpe ej for all del at dokke andre ikkje fer det,men det skal vel godt gjerast å IKKJE å få:o)
Men ka gjer du no da uten maskine...fylle i søppelsekker å ber rundt til alle naboa å ropa om hjelp;) Nei du går vel ned om veien tenkje ej,men det vert no tungvint i lengda..Men må ein so må ein ..Huff,detta va kjedla da !!

Men uansett,prøv å ha ei fin helg!


God klem te dokker alle!

Frå tante Randi & co

Anonym sa...

O skrekk, o gru!! Det er når slike ting skjer at vi lærer og sette pris på å ha vaskemaskin! Tenk å skulle vaske for hand..!? Phu! Da kunne ihvertfall ikke jeg ha hatt jobb utenom heimen!
Vi hadde tenkt å ta en tur på besøk, for vi har jo bryllupsgaven deres her enda vi (Ting Tar Tid!!!!). Men tror vi venter til vi ser om spysjuka er ute av huset...

Anonym sa...

Skikkelig krise det da! Viss dåkke treng å få vaska nåkke, so må dåkke no berre komme og vaske her :-) Viss dåkke klare å trakke dåkke over kleshaugen på vaskerommet... hehe...
Håpe maskina snart bli friskmeldt! Og ikkje minst at heile familien otterlei austnes bli friskmeldt!

trineb sa...

Hei alle saman!
Takk for all sympati :-)
Ja, eg saknar vaskemaskina mi.. Svigermor Astrid har fått besøk ein del gongar desse dagane, opptil fleire gongar for dag (Dessutan tek maskina hennar 5kg vask medan mi tok 7kg - det merkast!!)
I skrivande stund har Lone fortsatt ein del feber, men har kasta opp kun ein gong idag (no i kveld). Vi håper på snarleg betring :-)
Natta!

Anonym sa...

Heia tante. Detta ser ikkje bra ut! Håpe vaskemaskina kjem i hus fortast mula! Åsso håpe ej att tuppelurå mi bli frisk snart! Ikkje kjekt me sjuke onga! Ej skal krysse alle fengra før att alle dokke andre held dokke frisk.
Mej he hatt ei super helg på Bjorli. Blikje lenge t neste gong tru ej :o)
No e d straks natta her i huse. Hels familien da :o)

Klem
-Anette-