fredag 13. februar 2009

Vinter - fortsatt!

Torsdag kom det endå meir snø...!!! Så etter jobb, skule og bhg, vart det kun brødskiver til middag. Etterpå bar det rett ut i snøen :-)
Eigentleg var det litt skigåing som var målet, men dei store snøhaugane frista meir.

Her er det mor sjølv som kosar seg. Ho var gira på å lage snøhytte, men kom seg ikkje så langt med det... Satsar på å bli ferdig i helga - berre snøen ligg så lenge... Men ei snølykt vart det no :-)

Oda kosa seg med snøhaugane, det vart både hus og "skli-baner"

Lone fekk også komme seg ut av vogna. Oda hadde laga stolar til heile gjengen, så ho sat både stødig og godt.
Det vart litt sein kvelds denne dagen, men sidan det var pølse & chips, gjekk det bra likevel ;-)
Det var 3 trøtte jenter som tok kvelden (litt seint, men..) denne dagen. Men det er ikkje kvart år vi kan kose oss med slike snømengder. Travelt med vinter... ;-)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååm sjå ka dokke kosa dokke da!! :o) Detta såg no jaggu kjekt ut! Du tante va no frisk i kjakan, å jentn såg ut t å kose sej MAX :o)
Ej set her åleine ej no. Mamma å pappa e på molde, emil lagt sej åsso va d ej da... Skal legge mej ej mæ snart tru ej...
Ha ei fantastisk fin vinterhelg :o)
Klem
-Anette-

Anonym sa...

Ja slik skal det være!! Her i huset har det heller ikke vært noe skigåing. Når det nå endelig har kommet såpass med snø at man slipper å skrape hele plenen for å få til ei snølykt så har det vært snøhuler, snølykter og snøborger som har fått oppmerksomheten. Tror forresten at det er litt for mye snø for ungenes skiferdigheter akkurat nå. Men å måke, konstruere og stable med snø er kjempefin trening for små kropper. og jammen får mor i huset litt trening også når gårdsplassen trenger måking.