mandag 29. desember 2008

Ut på tur - aldri sur!

På søndag lokka det flotte veret oss ut på tur - det første fjellturen som familie på 5 ! Etter litt fram og tilbake kom vi oss ut (Det er mykje som skal klaffe når 5 personar skal på do og ha på seg godt med kle.. - samtidig og helst litt effektivt!! Neida, det skar seg, veit du..)

Her er Bent og Lone klar, med Varden som mål. Vi køyrde inn til barnehagen og parkerte der. Derifrå meinte vi det skulle vere ein grei tur opp til Varden..

Vel oppe på Varden måtte vi ha pause med kjeks og saft. Oda sørga for å skrive oss inn i manntalet :-) Veldig greitt å ha sekretær!


Her er jentene på Varden - Lone for aller første gong!
Og sidan Lone klarte seg så godt i beremeisen, kom vi til at vi skulle prøve å gå heim via Vassverket og ned til skulen.... Vi visste at det snart ville bli mørkt, men tok sjansen.. Bent skulle no vere kjentmann....

Og jentene gjekk og gjekk.. Andrine er berre litt over 2 år og imponerte stort!!! Her har vi ei pause med flott utsikt!
Etter kvart vart det mindre med pausar, det skymtes, og kvar var Vassverket!?! Etter ei stund kom Bent til at vi hadde gått for langt..!! (Skulle vi ha høyrt på Trine, som verken har traska sine barnesko på Austnes, eller kan skryte på seg å ha sanka poeng på HIL-trimmen..?)
Vi kan nok seie at det vart godt mørkt før vi kom ned att, men med flinke jenter går det godt :-)
Vi har ikkje teke skrekken, for denne turen skal vi ta igjen, berre litt tidlegare på dagen :-)))



3 kommentarer:

Siv sa...

Tenkjer nok det var litt spennandes for jentene å gå i mørkret mæ ej;) Veldig fint bilde det siste der! Eg gler meg til Hedda blir stor nok til beremeis. Då skal eg og vere med på fjellet. Geir og jentene gjekk på røhammaren i går, og eg hadde veeeeldig lyst å bli med...

Stine sa...

Skummelt da...neida. Flinke dåkke. Såg at dåkke tok laust i halv tre tida. Kjekt med tur ilag. Det blir vel på oss også i løpet av det nye året.

Anonym sa...

dokke må snakke med onkel Nils om såne turer
berre syn han ikkje kan bli med
han var kjent i fjellet på Haramsøya
Bent han bere dilta att i veia han

Tante Åse

God Jul