lørdag 20. desember 2008

Ei hektisk førjulsveke...

Denne veka har det vore ein del som har skjedd hos familien Otterlei Austnes. I tillegg til baking og vasking (?) er det tida for festar og avslutningar.
Her kjem ei oppsumering av veka før jul hos oss...:

Fredag var det skulegudsteneste i Haram Kyrkje. Trine og Lone tok turen for å få litt julestemning, og for å sjå på Oda. Fin og grei gudsteneste, ikkje for lang :) Lone likte salmane svært så godt, klappa og sang med!!

Torsdag vart det endeleg bydag på oss. Med ei lang handleliste var det viktig å vere effektiv.. Oda og Andrine var nede hos Farmor etter skule og bhg, så vi fekk langdag i byen. Lone er så heldig å ha "tante" Anette på jobb i bhg, og sidan dei hadde litt ledig kapasitet, fekk Lone vere der!!!! Snakk om service, eller!!! Så no reknar vi med at Lone er ferdig tilvent til bhg-livet :) Det hadde i alle fall gått svært så bra, seier Anette. Bilete av Lone sin bhg-dag kjem seinare. Takk Anette!

Idag kom også Ove heim etter endt militær-teneste.. Velkommen heim Ove :-)

Onsdag var Trine og alle jentene på Julefest på Flem Skule. Kjekk fest, men også her var det skumle nissar.. Einaste som synest det var greitt, var Lone. Dei to andre måtte dragast opp på scena for å ta imot pakkane sine :( Nei, vi vil ikkje ha besøk av nissen i år, ikkje julebukkar heller! Etter at programmet var ferdig, skulle det vere gang rundt juletreet. Men då var vi både svoltne og trøytte, så det får vi ta att ein annan gong...

Tirsdag er det jobbedag for mor, så då er det kort føremiddag og kort ettermiddag. Det vil seie at det blir lite gjort i heimen.. Men på kvelden var det personalfest for Flem Skule på Gunnabuda på Longva, med god mat i godt lag. Kjekt!!

Her er eit glimt frå tirsdagen.. Lone blir stadig meir aktiv og får stadig større radius. Her gjeld det å ha augene med seg!

Andrine synest det er godt å kunne ta det med ro om morgonen.. Når Oda og Bent har komt seg ut gjennom dørene og på jobb og skule, blir det litt rolegare i huset. Har Andrine sove litt frampå kan ho vere ganske så kosete. Her har ho teke med seg pute, smukk og kosekanina si opp i stolen for å sjå på barne-tv.. Desse dagane kan vi bli sein på bhg....


Tirsdag fylte også Torstein i Brattvågen år! Lone og resten av familien gratulerer så mykje med dagen. Håper det vart kake på deg!!
Mandagen var som kjent mormor på besøk. Då fekk vi gjort unna ein del forefallande arbeid.. Det gjorde godt :)



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei tante T...

HOI....sukk sukk!! Ja eg vil tru at du skulle ynskje at veka hadde maaaanhe fleire timar i døgnet en det den har:-)men dokke he no fått med dokke mykje ser,så mykje artigt da!
Ja det ryktast at Lone hadde ein fortreffleg dag i bhg med Anette,å det var no bra.Ho smilte pen og vent til alle,ei "lita"sol !!

Å igjen,så håper eg at du får ein fin bursdag!!

Her er alle 3 store og små unger heime no,å det er så kjempe godt:-))Men dei er no så stor da veit du at dei likar og sove litt lengre om morgon en dine..men berre vent,det gjer dine og..ja om nokre år;))Så no set eg (ho "gammle" mor og nyt morgenkaffen i all stillheit her åleine! ;)


Stor god klem frå tante R & co på Fjørtofta!!

Stine sa...

Gjort masse denne veka dåkke! Her hos oss har det vore sjuke-veke for alle penga - derfor lite oppdateringer med oss. Men håper vi er friske og raske til jul.