tirsdag 9. desember 2008

Andrine sjuk...


Når vi kom heim att utpå søndagen, møtte vi ei febersjuk Andrine nede hos Farmor :(

Ho hosta til ho kasta opp, men det kan ho gjere til vanleg også, utan å vere sjuk. Men når kvelden kom, viste febermålaren 39,3.

Resten av kvelden låg ho å småslumra på sofaen, prøvde tappert å få med seg Blåfjell (biletet). Så no er det berre å håpe på at vi andre slepp unna..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Uff da! Hun så ganske tufs ut ja! Sondre hadde feber i forrige uke, men han var ikke snørrete eller noe som liknet forkjølelse så jeg vet ikke hva det var. Men han er fin igjen nå!! Og vi andre har ikke fått det. Håper dere slipper like billig unna!

Stine sa...

Ikkje kjekt med sjuke unger. Mange fra kvitveis'n som har hatt feber no trur eg. Håper Hannah slepp unna. Ho bruker å smitte Celine med en gang!

Anonym sa...

Nei men lille tuppå til tante da,ser ganske sjuk ut der ja,huffa!!Men du verden så kjekt og kos da når du he ei sånn flink store søster til å passe på deg,DU ER FLINK ODA!!
Tante skal komme ein dag til deg å Oda på besøk,kansje oss skal finne på noko gøy:-)men da må mamma reise ut av huset først,hi hi;)og så må du lille venn bli frisk!!
God bedring Andrine!!

God,varm klem til deg og Oda frå tante Randi !

Anonym sa...

Stakkar snuppa mi!! Ho såg ikkje i form ut i d heile tatt!! Men so kosla å sjå att ho Oda passa på da:o) D va no bra :o)

Siv sa...

Huff da, såg ikkje så pigg ut, nei:(