søndag 28. juni 2009

Hektisk dag!!

Fredag var ein hektisk dag...
Vi starta først med Sommarfest på Haramsøy Barnehage. Der brukar dei å ha karneval, og Andrine var (som mange andre..) prinsesse/alv/fe :-) Dei hadde ei sjarmerande framvisning av nokre bevegelses-songar. Tok nokre filmsnuttar, men dei har eg dessverre ikkje lov til å legge ut på nettet..
Og etter ei lita aktivitetsløype, var det klart for is og pølser i "kiosken", og kaffi og kaker for dei vaksne.


Når vi kom heim att etter festen, fann vi ut at vi var "vasslause"!! Og det på ein dag der gradestokken var godt over 20-talet! Heldigvis var Andrine att i bhg (for å sove middag!). Vi andre fann ut at stranda måtte vere ein betre plass å vere, så då sette vi kursen for Storbåthamna. Rakk heldigvis ein god time med avkjøling, før floa kom og tok det siste av sanden :-)




Og dagen fortsatte med "festing"..
På kvelden var det Jonsokfest på Framtun på Rogne, og dit drog vi største jentene (Pappa Bent kom heldigvis tidsnok heim att frå jobb slik at han kunne passe Lone). I år hadde barnegruppa eit stykke som heitte "Bergtekne i Dovregubbens Hall" (trur eg det var, ja..), så det inneheldt både nissar og troll, og fin sang. Rett flinke, var dei! Både store og små gjer ein framifrå innsats :-)



Etter framføringa var det mat, tombola og discotek. Og sjølvsagt bålbrenning!
Måtte berre ha med bilete av det flotte jonsok-brudeparet og. Ein flott tradisjon!

Men veka har vore hektisk med mange avslutningar og festar (Kvar einaste dag!!), så vi fann ut at discoteket fekk gå føre seg utan oss i år..
Kjem sterkare tilbake neste år!


Ingen kommentarer: