mandag 11. mai 2009

Ny leike i hus!

Vi er vel den einaste familien som ikkje har hatt ein gå-bil i hus... Dette til Oda sin store fortvilelse! Det har ført til at kvar einaste stad der Oda har vore på besøk, og dei har hatt ein slik doning i hus, har Oda teke "pant" på leika..
No er det vel mest sannsynleg siste sjanse for oss å gå til innkjøp av ein slik ein, så då Bent var ein snartur i Brattvågen på laurdag, brukte han 200,- på denne saken her..... :

I utgangspunktet var den kjøpt til Lone (-og ho var stornøgd! Fann teknikken med ein gong:-), men vi hadde mistanke om at det var fleire som ville "dele"..

- og slik vart det ;-) Så då er det greitt at den kostar berre 200,- Då blir det ikkje det store tapet når den segner om under vekta av to storesøstre!!

Kanskje eg overdereiv dette med teknikken... Men det er ikkje berre enkelt å sette seg på bilen rett veg!!
Og å rope på mamma'n etter hjelp er heilt fånyttes. Ho må berre fotografere ALT først!!!


2 kommentarer:

Stine sa...

Vi har ein sånn "doning" i heimen og den er veldig godt brukt for å seie det sånn. Får håpe det ikkje blir for mykje krangling over dinna populære leika da. Her i huset er vår for tida godt gøymt.

Hege sa...

Ja disse babyleikene er populære! Slik er det her i huset også. Spesielt de med lyd, føler jeg! Vi venter LITT med gåbil enda men om en liten stund skal vi kjøpe Volvo-gåbil!! Selvfølgelig!