mandag 30. mars 2009

Helga vår!

Hos Familien Otterlei Austnes har det vore ei roleg helg. Veret laurdag frista ikkje til uteliv, så då vart det inneleik (+ eit besøk hos Farmor for å henge opp gardiner :-) Jentene leika fint saman omtrent heile dagen, ingen store "samanstøyt"! Her i huset er det ABBA som fortsatt ruuuler, så den cd'en hadde seg nokre turar på stereoen... Og Lone heng seg på og tek etter det storesøstrene gjer.. Berre sjekk snutten lengre nede.... ;-)


Søndag var det heldigvis fint ver, så då vart Bent og største-jentene sendt bort på skuleplassen for lufting. Der var også fleire som ville kose seg i fineveret. Nedanfor er det kjekspause på skuletrappa:-)
Når dei kom heim att, hadde dei følgje med Malin og Hannah. Då vart det endå meir ABBA på stereoen!! Ovanfor ser vi to fjonge syngedamer :-) Stilen kan ein no i alle fall ikkje klage på!





Tittel: "eit produkt av sine søstre..."

3 kommentarer:

Stine sa...

Trur nok jentene kosa seg i går ja, så kjekt med masse selskap fra venninnene sine. Og unnskyld antrekka til ungane mine i går. Var ikkje meininga dei skulle på besøk...la igjen skjørta sine heime når dei tok på tjukkedressane. Ja ja - er no berre kjentfolk. PS: Malin og Hannah var kjempefornøyd med stripene i håret!

Marion sa...

Ej trur ho Lone blir ei popstjerne når ho blir større!!! Bra å bli glad i mikrofonen tidlig!!! ;)

Alice sa...

Heilt herleg å sjå Lone med mikrofonen! Komande popstjerne ditta ja!