mandag 6. desember 2010

1. advent

Årets adventsstake hos Familien Otterlei Austnes   :-)

      

 1. helga i advent vart det verken Julemesse eller Adventskonsert på oss. Grunnen til det var at Byggfag-kjeden hadde sitt årlege julemøte/julebord denne helga. Og sidan det i år vart lagt til Molde, der både Tante Liv og Tante Kari bur, spanderte vi heile helga  :-)

 Og heldige er vi som har Tante Liv på Molde, for då hadde vi ein sjølvskreven barnevakt ;-))
Så på fredagskvelden, medan mor og far hadde ølsmaking og tapas-middag på Molde Bryggeri, var jentene og Nanny Liv på julebordsbuffet på hotellet.

Og dagen etter kom Tante Liv og henta tidleg... Då fekk mor gå i butikkar HEILT ÅLEINE, medan far var på møte. Og så rakk vi å slappe av på hotellet før det vart tid til å kle seg til julemiddag.
Jentene på si side fekk bli med på bhg der Tante Liv jobbar, og fekk der bake pepperkaker saman med pepperkakebaker Tonje.

På søndag var det tid for hotellfrokost (noko av det kjekkaste når ein bur på hotell, synest no eg..), før vi køyrde for å hente barn, og ete meir mat.
Dagen vart avslutta med besøk hos Tante Kari.

Innhaldsrik helg, med andre ord, og litt slitne alle mann...
Og som Oda sa: "Vi køyrde no av ferja (på Vestnes...), og plutseleg stod vi utanfor huset vårt!!"


Sender ein god klem til Tante Liv, og takker for ei fin helg!

2 kommentarer:

Ravnestad sa...

Selv om man blir litt sliten av en slik helg, er det jo også ganske deilig å komme seg litt vekk og strekke litt på vingene! Hotell er deilig!! Spesielt frokosten. Godt å bare gå fra bordet uten å rydde synes jeg!! Har forresten begynt å glede meg til neste helg...!!

Alice sa...

Kjekt med utflukter av og til. Viktig for helsa!!